Спостереження за деформаціями споруд

Спостереження за деформаціями спорудДля старих споруд характерним є прогресування різних руйнівних процесів. Тріскання стін, просідання фундаменту, обвалення внутрішнього і зовнішнього оздоблення, покрівлі, поступовий крен всієї конструкції або якихось її частин в кінці кінців можуть стати причиною її повного руйнування. Щоб зберегти від погибелі архітектурну спадщину, можна проводити найрізноманітніші заходи. Моніторинг розвитку процесів руйнування, реставраційні заходи допомагають продовжувати життя старих будівель. Професійні спостереження за деформаціями споруд дозволять тримати ситуацію під контролем, бути в курсі подій, що відбуваються. Без контролю успіху в цій справі домогтися вельми і вельми складно. Набагато простіше, коли постійно приходить актуальна інформація з приладів спостереження за деформаціями споруд. Весь процес збереження пам'яток архітектури буде чітко спланованим, а значить, ефективним.

Об'єктивні спостереження за деформаціями споруд важко здійснити без спеціального обладнання. У сучасному світі використовуються для цієї справи найрізноманітніші прилади. Зокрема, для цієї мети застосовуються наклонометри, тріщінометри, датчики рівня. Завдяки цим та іншим приладам фахівці можуть оперувати важливими даними про прогрес процесу руйнування. Спостереження за деформаціями споруд допомагають не тільки відслідковувати зміни, але також здійснювати своєчасно дії для поліпшення ситуації.

Спостереження за деформаціями споруд завжди максимально інформативні, якщо ними займаються фахівці нашої компанії.


Для здійснення спостережень за деформаціями споруд ми використовуємо виключно найсучасніше обладнання і спеціальну програму візуалізації, головною перевагою яких можна вважати їх автономну роботу.