Геотехнічний моніторинг будівель

Геотехнічний моніторинг будівельУ сучасному світі існують технології, що дозволяють запобігти руйнуванню будівель і споруд. Спеціальне обладнання для геотехнічного моніторингу будівель допомагає виявити найменші зміни негативного характеру, такі як просідання фундаменту, розширення тріщин в несучих стінах, збільшення нахилу частин споруди і таке інше. Устаткування таке дозволяє здійснювати постійний нагляд за всіма потенційно небезпечними процесами, контролювати їх і в разі необхідності вживати вчасно заходи для стабілізації ситуації. Геотехнічний моніторинг будівель дуже важливий в сучасному світі, де міська забудова стає з кожним роком все щільнішою. Моніторинг допомагає зберігати цілісність старих будівель і безпечно будувати нові. Засоби геотехнічного моніторингу будівель будуть корисні як на етапі підготовки до будівництва, так і для готових будівель з віковою історією.

Геотехнічний моніторинг будівель
— досить складний процес, в якому беруть участь спеціальні прилади, комп'ютерна техніка, команда кваліфікованих співробітників. Звичайно, стежити за кожним об'єктом в режимі реального часу для людини буде досить складним завданням. Для спрощення задачі використовуються датчики з системою подачі тривожних сигналів. Завдяки такій системі оповіщення, наші співробітники можуть здійснювати одночасно геотехнічний моніторинг будівель в різних географічних точках України і навіть за її межами, здатні обслуговувати відразу велику кількість об'єктів.

Звертайтеся до нас! І наші фахівці на найвищому професійному рівні здійснюватимуть геотехнічний моніторинг будівель для Вас.