Геофізичні дослідження грунтів

Геофізичні дослідження грунтівГеофізичні дослідження грунтів дозволяють отримувати дуже важливі дані. Дані ці можуть бути корисні будівельникам, науковим працівниками, фахівцям з інших сфер. Грунт тільки зовні здається стабільною субстанцією. Насправді, верхні шари земної кори здатні змінювати свою будову і склад. Іноді ці зміни відбуваються досить швидко і мають негативні наслідки для людини. Геофізичні дослідження грунтів дозволяють відслідковувати будь-які зміни в структурі і запобігати всіляким нещастям. Такі процеси, як підняття рівня ґрунтових вод, зміщення пластів землі та інше, можуть накоїти чималих бід. Вимивання ґрунту з-під опорних елементів споруд, обвалення схилів, просідання фундаменту, зсуви — всього цього і багато чого іншого допоможуть уникнути регулярні геофізичні дослідження грунтів в потенційно небезпечних місцях.

Для проведення постійного моніторингу вищевказаних змін, а також для збору даних і їх аналізу, використовуються спеціальні прилади та комп'ютерні програми. Таке обладнання неможливо змонтувати, налаштувати і обслуговувати без наявності спеціальних знань і умінь. Ті, кому такий моніторинг необхідний, звертаються за допомогою в спеціалізовані компанії. Наше підприємство готове запропонувати свої послуги в справі геофізичного дослідження грунтів. Ми працюємо давно, обслуговуємо клієнтів не тільки в Україні, а й за кордоном. У нашому штаті працює величезна кількість відмінних фахівців. Наша команда може прийти на допомогу і Вам, якщо Ви цього побажаєте. Актуальні контактні дані нашої фірми Ви знайдете не сайті.

Підприємство SIXENSE здійснює геофізичні дослідження грунтів на високому професійному рівні.


Для здійснення геофізичних досліджень грунтів ми використовуємо сучасне спеціальне обладнання, здатне давати достовірну інформацію і робити високоточні вимірювання.